Järvikylän uutuus syötävä orvokki yllätti totaalisesti

Järvikylä toi markkinoille yllättävän uutuuden keskellä talvea ja joulun odotusta. Syötävä iso orvokki haluttiin tuoda markkinoille ilahduttamaan talven arkea ja juhlaa, vaikka talvi ei normaalisti olekaan orvokin kulta-aikaa. Vastaanotto yllätti totaalisesti.

Järvikylä lanseerasi uuden tuotteen marras-joulukuun vaihteeseen ilahduttamaan ja piristämään talvea. Syötävä iso orvokki on lisäys isojen yrttien tuoteperheeseen ja sitä on nyt saatavilla hyvin varustelluista kaupoista kautta maan.

Syötävällä orvokilla koristelet niin leivonnaiset, kakut, kiisselit, kuin juomatkin. Orvokkia voit käyttää lehtineen myös salaatin lisukkeena tai koristamaan maukkaat pikkusyötävät.

Järvikylän syötävä orvokki on kasvatettu yrttien tapaan puhtaissa kasvihuoneoloissa ja se sopii syötäväksi kokonaisuudessaan lehtineen ja kukkineen. Isoa orvokkia voi myös jatkokasvattaa kotona huoneenlämmössä. Vinkit jatkokasvatukseen löytyy nettivivuilta jarvikyla.fi/iso-orvokki/.

Vastaanotto oli yllätys Järvikylällekin. Heti sosiaalisen median julkaisun jälkeen kysymyksiä tuotteen saatavuudesta ja kommentteja tuotteen ihanuudesta tulvi eri kanavia pitkin Järvikylään.

– Tiesimme toki, että tämä on ilahduttava uutuus ja olemme itsekin todella innoissamme tuotteesta. Emme kuitenkaan osanneet arvata tällaista vastaanottoa, toteaa yrttien tuotepäällikkö Henna Vainio-Roodt.

 – Olemme innostuneen vastaanoton johdosta pyrkineet varmistamaan orvokin saatavuutta myös tulevina kuukausina muun muassa lisäämällä tuotteelle kasvatusalaa. Syötävää orvokkia on saatavilla Järvikylästä jatkossa vuoden ympäri.