Uusi ELIXIA Fabian avaa joulukuussa 2022 – maajohtaja näpäyttää päättäjiä

ELIXIA avaa Suomen 33. kuntokeskuksensa Helsingin Fabianinkadulle joulukuussa 2022. ELIXIA Fabianista tulee 1158 m² täyden palvelun kuntokeskus, joka tarjoaa laadukkaan kuntosalin lisäksi ryhmäliikuntaa ja Personal Training -palveluita. Lisäksi keskukseen tulee monipuolinen toiminnallisen harjoittelun alue, tekonurmi sekä tyylikkäät saunat.

”Olemme erittäin innoissamme päästessämme avaamaan uuden ELIXIA-keskuksen Esplanadinpuiston ja Kauppatorin kupeeseen, jossa meillä ei toistaiseksi ole ollut kuntokeskusta. Yhteiskunnassa käydään parhaillaan keskustelua hoitajapulasta ja terveydenhoidon kantokyvystä. Samaan aikaan meidän pitää kääntää katseita radikaalisti kansanterveyttä edistävien toimien parantamiseen tulevaisuutta ajatellen. Odotan poliitikkojen ja viranomaisten lopettavan arvovaltataistelut suomalaisten kansanterveyden kustannuksella sekä siirtävän energiansa tekemään hyviä, kaikkia auttavia päätöksiä, jotka kannustavat kansalaisia aktiiviseen elämään. Liikunta on osa ratkaisua ja siksi investoimme kasvuun sekä uusien kuntokeskusten avaamiseen merkittävästi lähivuosien aikana”, kommentoi Jussi Raita, ELIXIAn Country Manager.

ELIXIA-kuntokeskus avaa uudet tilansa Spondan omistamassa toimitalossa, osoitteessa Fabianinkatu 21. Arvokkaasta Kaartinkaupungin alueesta on kehittynyt mielenkiintoinen liike-elämän keskus, jossa toimii useita asiantuntijayrityksiä. Uudet hotellit, ravintolat sekä kuntokeskus elävöittävät aluetta entisestään.

ELIXIA jatkaa jatkaa aktiivisesti uusien liikepaikkojen kartoittamista suurten kaupunkien keskeisiltä sijainneilta.

”Nyt on hyvä aika olla yhteydessä, jos sopivia tiloja löytyy vuokrattavaksi tai liiketoimintoja myytäväksi”, Raita vihjaa.

Liikuntaa ja pelailua

Aikuiseen vapaa-aikaan mahtuu myös rahapelit – ja niitä voi pelata nykyään mobiilisti koska ja missä tahansa. Jos sinulla ei ole omaa pelitiliä, kannattaa sellainena avata kasinotarjouksia.com sivuston tarjousten kautta – bonusrahaa pelaamiseen sekä ilmaiskierroksia. Muista vain, että rahapelit ovat täysi-ikäisille tarkoitettu vapaa-ajan viihdemuoto, eli pelaamiseen menee yleensä enemmän rahaa, kuin mitä saat voittoina takaisin – ja vaikka joku voittaa jopa miljoonia, toiset häviävät satasia. Pelaa ja treenaa siis itseäsi ja talouttasi kohtaan vastuullisesti.