Suomen paras kylpylä – 2022 äänestys

Kysyimme lukijoiltamme, mikä on Suomen paras kylpylä ja tässä tulee äänestetty TOP 10 -listaus.

1. Flamingo Spa

Flamingo Spa on monipuolinen kylpylä keskellä pääkaupunkiseutua. Flamingo Spa:sta löytyy koko perheen vesipuisto, aikuisten kylpylä hemmotteluhoitoineen, kauneushoitola Flamingo Day Spa sekä lasten sisäleikkipuisto Naurusaari. 

Viihdekeskus Flamingo: Tasetie 8, 01510 Vantaa

2. Holiday Club Caribia

Turun keskustan tuntumassa sijaitseva Holiday Club Caribia kätkee sisäänsä kylpylän, jossa viihtyy koko perhe. Kahdeksasta erilaisesta altaasta löytyy vaihtoehto kuntoilusta, vesileikeistä ja rentoutumisesta nauttiville uimareille. Erilaiset saunat, allasravintola ja Harmony Spa hoitoineen tekevät kylpyläpäivästä erityisen.

Kongressikuja 1, 20540 Turku

3. Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Hemmottelua Suomen ekologisimmassa kylpylässä! Kallion halkeamaan rakennettu Järvikylpylä hurmaa erikoisilla yksityiskohdilla. Seinien kalliopinta, virtaava vesi, ikivanhat uppotukit ja kynttilävalaistus luovat kylpylään uniikin tunnelman. Kylpylästä löydät 6 saunaa, 5 allasta, lasten alueen sekä DaySpan. Kylpylästä löydät mm. lämmitetyt norppakivet, joilla on mukava loikoilla kuin norppa kevätauringossa.

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi

4. Holiday Club Katinkulta

Vuokatissa, Nuasjärven rannalla, sijaitsee kylpylähotelli Holiday Club Katinkulta. Trooppisen kylpylän +32 ⁰C:n lämmössä, altaiden poreissa ja saunamaailmassa viihtyy leikiten. Kun luolasauna ja elämyssuihkut herättävät mielenkiinnon, pitää rauhallinen hyvinvointiosasto Harmony Spa hyvänä hemmottelevin vartalo- ja kasvohoidoin.

Katinkullan kylpylästä löytyy useita erilaisia altaita: ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja, hierovia suihkuja, suihkulähde sekä tietenkin vesiliukumäki. 

Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

5. Scandic Eden Nokia

Scandic Eden Nokia on oiva valinta, kun tahdot rentoutua monipuolisten kylpylä- ja ravintolapalveluiden ääressä. Raikas ilme, trooppisen lämmin 1500 m2 kylpyläosasto jossa on vesiliukumäkiä niin hurjille kuin pienemmillekin vesipedoille, aaltoallas, porealtaita, paljon erilaisia hierovia pisteitä sekä ulkoallas.

Paratiisikatu 2, 37120 Nokia

6. Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä sijaitsee aivan meren rannalla, idyllisen Naantalin vanhankaupungin kupeessa, ja tarjoaa upeat puitteet koko perheen lomalle, romanttiselle viikonlopulle kahden kesken tai vaikkapa vauhdikkaalle irtiotolle ystävien kanssa. 

Ylellinen kylpyläosasto, hemmottelevat spa- ja kauneushoidot, huippuravintolat ja oman leipomon herkut, hauskat aktiviteetit sekä monipuolinen viihdetarjonta tarjoavat vieraille unohtumattomia elämyksiä.

Matkailijantie 2, FI-21100 Naantali

Naantalin kylpylä

7. Imatran Kylpylä

Rentoudu, liiku ja viihdy yhdessä Saimaan seudun suosituimmista lomakohteista. Suuren kylpylän monet altaat ja erinomaiset palvelut sekä lähiympäristön luonto tekevät Imatran kylpylästä loistavan lomakohteen etenkin perheille, pariskunnille, kuntoilijoille ja luonnonystäville.

Purjekuja 2, 55420 Imatra

8. Holiday Club Saimaa

Saimaan kylpylän joenuomaa mukailevassaa allaskokonaisuudessa on niin hierontapisteitä kuin vesi-iloitteluunkin aktivoivia alueita kuten peliallas sekä uimahyppyihin houkutteleva hyppyallas laitureineen. Vesiliukumäkien lisäksi aisteja inspiroi allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen. Saunamaailman elämykset vievät kokijan suolasaunasta aina mökkisaunaan asti.

Rauhanrinne 1, 55320 Rauha

9. Kylpylä Scandic Aulanko

Allasosastolla on 25 metriä pitkä kuntouintiallas, monitoimiallas porepenkkeineen ja vesihierontapisteineen, poreallas, lämminvesilaguuni, kylmävesialtaat, vesiliukumäki, ulkoallas sekä pienille lapsille sopiva allas. Kasvohoitoja ja hierontaa tarjoaa Day Spa.

Kylpyläosastolla on 7 saunaa; naisten puolella on suolasauna, perinteinen sauna sekä höyrysauna ja miesten puolella eräsauna, perinteinen sauna sekä höyrysauna. 

Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna

10. Haikon Kartano

Kylpylän altaat ja saunat on suunniteltu hemmotteluun ja rentoutumiseen. Anna poreiden rentouttaa, kokeile kylmäkaivon tai kuuma-altaan virkistävää vettä! Saunapolulla koet perinteiset saunat sekä infrapunasaunan, aromisaunan ja höyrysaunan. 

Haikkoontie 114, 06400 Porvoo

Toptaste Oy