Suomen paras terassi 2022

Kysyimme lukijoiltamme, minkä ravintolan terassi Suomessa on paras ja tässä tulee TOP 10!

1. Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on urbaani merikylpylä ja kaupunkilaisten uniikki kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa. Allas Ravintolat kokoaa yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta: Café & Terrace, Seagrill ja Allas Sky Bar.

Katajanokanlaituri 2 A, 00160 Helsinki

2. Scarlet O´Karis

Scarlet O’Karis tuo Yhdysvaltain etelävaltioiden nautinnot Billnäsin ruukille! Uusi 150-paikkainen terassiravintola ruukin sydämessä tarjoaa aurinkoisten kelien lisäksi maistuvia drinkkejä ja keittiömestari Mike Kokkosen suunnitteleman Amerikan menun.

Ruukintie 8, 10330 Billnäs

3. Memphis (Hakaniemi)

Ympyrätalolla sijaitsevassa Memphisissä saa nauttia jaettavia annoksia, herkkujuomia sekä maisemista kauniissa Helsingin Tokoinrannassa. 

Siltasaarenkatu 18-20, 00530 Helsinki

4. Kuopion Saana

Kuopion Saanassa on tarjolla monipuolisia ja maukkaita menuja, annoksia ja lounasta sekä kattava juomavalikoima. Ravintolan viihtyisällä terassilla nauttii mielellään näitä herkkuja.

Kuopion Saanasta löytyy myös sauna & spa -osasto.

Siikaranta 12, 70620 Kuopio

5. Kirkkopuiston Terassi

Yhteisterassilla musiikki soi, hyvät maut kääntävät suun kaarelle ja kesän hetket eletään yhdessä. Kirkkopuiston Terassi on Turun Aurajoen rannalla sijaitseva kaupunkilaisten viihtymiskeidas, jossa voi istahtaa eloisan piazzan keskelle tai loikoilla rennosti puistossa siemaillen laatuviinejä ja raikkaita pienpanimo-oluita sekä nauttia modernin katuruuan ilosta. Lehmusten alla hymyt kohtaavat.

Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku

6. Kappeli

Kappeli nousi keskelle Esplanadia, keskelle Helsinkiä 1867. Se oli paikka, jossa käytiin ja paikka, jossa kohdattiin – ja sellaisena se on pysynyt. 

Kappelin viihtyisällä terassilla pääsee seuraamaan ihmisvilinää ja Esplanadin puiston tunnelmaa.

Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki

7. Periscope

Periscope tarjoaa käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolasta avautuvat vaikuttavat näköalat kaupungin ja Pyhäjärven ylle. Isolla terassilla järjestetään kesäisin tapahtumia sekä uusi Periscope Spa ihastuttaa näköalasaunoineen ja jacuzzeineen!

Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

8. Telakka

Kulttuuritalo Telakka on lounas-, á la carte- ja tilausravintola, galleria, keikka- ja tapahtumapaikka. Telakan terassilla on siis helppo viihtyä!

Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere

9.  HEJM

HEJMin terassit ovat avoinna kesällä ja siellä voi nauttia raikkaan janonsammuttajan tai upean illallisen auringonpaisteessa.

Sininen tie 1B, 65100 Vaasa

10. Löyly

Löyly – ainutlaatuinen ja elämyksellinen saunaravintola! Aurinkoisista päivistä kelpaa nauttia upealla terassilla tai näköalaravintolan puolella ympäri vuoden ja saunat ovat kuumana joka päivä.

Hernesaarenranta 4, 00150 Helsinki

Top Taste

Herkkuvinkkejä vaikkapa kotiterassilla nautittavaksi:

https://www.reseptinurkka.fi/