Naturdiet avuksi painonhallintaan ja hyvinvointiin!

Painonhallinnassa on tärkeää pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys. Parhaiten onnistut, kun löydät painonhallinnalle syvemmän merkityksen. Mieti miksi se on tärkeää sinulle? Mitä painonhallinta ja hyvinvointi tarkoittaa sinulle? Mikä on se tunne, jonka haluat saavuttaa? Painonhallinnan onnistumisessa nämä vastaukset ovat tärkeitä.

Naturdiet tuotteet ovat loistavia kaikille, jotka haluavat pudottaa tai ylläpitää painoaan. Ne ovat herkullisen makuisia ja soveltuvat myös välipalaksi tai on-the-go lounaaksi kiireiseen päivään. Voit esimerkiksi syödä riittävän aamupalan, korvata lounaan Naturdiet tuotteella, syödä välipalaksi hedelmiä ja pähkinöitä ja illalla normaalin lämpimän ruoan. Naturdiet tuote sopii hyvin myös treenin jälkeen nautittavaksi.

Tuotteet sisältävät kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja mineraalit ja täyttävät VLCD: n vaatimukset. VLCD-ruokavaliota (erittäin vähäenerginen dieetti) noudattavat voivat kattaa päivänsä ravinnontarpeen viidellä Naturdiet-tuotteella kolmen viikon ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit korvata tuotteilla turvallisesti aamiaisen, lounaan, välipalan sekä illallisen!

Lue lisää: www.naturdiet.fi

Kaupoista ympäri maan. Hyllyhinta n. 2€.