Uutuuskirja kehittävän harjoittelun perusteisiin

Ihmiset eivät ole laiskoja. Heillä on vain tavoitteita, jotka eivät innosta heitä.

Tämä kirja antaa yksilöllisesti sovellettavat ohjeet siihen, kuinka parannat yhtäaikaisesti niin terveyttäsi kuin toiminta- ja suorituskykyäsi sekä kehon koostumustasi.

Montako kertaa olet aloittanut kuntoiluprojektin, uuden harrastuksen tai vaikkapa kuntosalilla käymisen intoa puhkuen vain huomataksesi että muutaman viikon jälkeen havahdut tilanteeseen, jossa vain väsyttää entistä enemmän, paikkoja särkee ja kolottaa, aamuisin on vaikea päästä ylös ja iltaisin taas nukahtaa. Ehkäpä myös se perinteinen ja jo pitkään taustalla jäytänyt flunssa on iskenyt kunnolla päälle. Yskittää, nenä valuu ja pientä kuumetta on koko ajan. Ei huvita, ei pysty, ei jaksa, ei kykene. Kuulostaako tutulta?

Liikunta on lääke, mutta vain oikein annosteltuna. Liikkeen laadun ja annostelun on oltava kunnossa.

Tämä kirja on uusittu versio 2016 julkaistusta, huippusuositusta Uusi Kuntoilijan käsikirjasta. Edeltäjäänsä verrattuna ymmärrystä kokonaiskuormituksen hallinnasta ennen varsinaisen harjoittelun aloittamista on painotettu enemmän. Työmme ja arkemme on nykyään varsin passiivista, mutta samalla muut stressitekijät ovat lisääntyneet. Tämän myötä on tarpeen huomioida näihin vaikuttavat seikat ennen tulostavoitteisen liikunnan aloittamista. Kirjan on kirjoittanut Mikael Witick

Mikael Witick on pohjakoulutukseltaan tuotantotalouden ja kansainvälisen markkinoinnin insinööri (AMK), Trainer4You Personal trainer, Functional trainer ja Ravintovalmentaja. Mikaelilla on poikkeuksellisen laaja tausta erilaisten kamppailulajien parissa, joista on kertynyt lukuisia vyöarvoja aina dan-asteisiin saakka. Hän on toiminut myös kamppailulajien valmennustehtävissä vuodesta 2001 lähtien ja nykyään hän toimii Helsingin Itsepuolustuskoulu Hipkolla KuntoSenseinä.

KEHITTÄVÄN HARJOITTELUN PERUSTEET

ISBN 978-952-350-117-1

Suositushinta 29,90 €