9 x mieluisa isänpäivälahja aktiiviselle isälle 

Mikä olisi hyvä isänpäivälahja paljon tekevälle, aktiiviselle isälle? Hyvä lahjaidea löytyy tutkimalla isän mielenkiinnonkohteita. Artikkelimme auttaa sinua keksimään juuri sopivan, saajalleen mieluisan isänpäivälahjan.

Näin keksit hyvän isänpäivälahjan

Isät ovat erilaisia: lahja, joka jollekin isälle on turhake, voi toisen isän mielestä olla maailman paras lahja. Hyvä isänpäivälahja on saajalleen mieluinen ja käyttökelpoinen. Lahja kannattaa valita sen mukaan, mistä isä on kiinnostunut, mistä hän pitää tai mitä hän harrastaa. Nappaa tästä ideoita isänpäivälahjaan:

  1. Uusi elektroniikkalaite on kiinnostava lahja

Jos isä on kiinnostunut teknologiasta ja uusista laiteinnovaatioista, elektroniikkalahja voisi olla hyvä isänpäivälahja. Uusi älypuhelin, tabletti tai älykello ovat hyviä lahjaideoita myös syntymäpäiviään viettävälle miehelle. Hyvinvoinnistaan kiinnostunut isä arvostaa aktiivisuusranneketta.   

  1. Työkaluja käsistään taitavalle isälle

Onko isäsi käsistään taitava ja tykkääkö hän tehdä erilaisia projekteja kotona tai verstaalla? Hanki hänelle silloin laadukkaita ja monikäyttöisiä käsityökaluja tai ota selvää, mitä tarvikkeita hän tarvitsisi tulevaan projektiinsa. Puutarhatyökalut voivat myös olla hyvä lahja puutarhanhoitoa harrastavalle isälle. 

  1. Keittiötarvikkeet ovat mieluisa lahja kokkaavalle isälle

Jos isäsi nauttii ruoanlaittamisesta, hanki hänelle uusia laadukkaita keittiövälineitä. Seuraavaa kesää silmällä pitäen voit harkita myös grillaustarvikkeiden hankkimista. Hobbyhall.fi -verkkokaupasta löydät esimerkiksi Fiskarsin veitset ja paistinpannut, Arabian uunivuoat sekä Muurlan puiset leikkuulaudat ja tarjottimet. Kahvista nauttivalle isälle voit hankkia uuden kahvinkeittimen, espressopannun, kahvimyllyn tai termospullon. 

  1. Kirja tai lehtitilaus on hyvä isänpäivälahja

Osta isällesi kirjoja tai tee lehtitilaus hänen kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Perinteinen lahjavalinta on Finlandia-palkinnon saanut tieto- tai kaunokirja. Päivittäin ilmestyvän sanomalehden tai isää kiinnostavan aikakauslehden tilaus ovat myös toimivia lahjaideoita. Sähköisiä kirjoja lukevalle isälle e-kirjan lukulaite voisi olla käytännöllinen ja mieluisa lahja. 

  1. Urheiluvälineet ovat oiva lahja aktiiviselle isälle

Monet urheiluvälineet ovat hyviä lahjaideoita isänpäivälahjaksi ja sopivat myös pienempään lahjabudjettiin. Hanki isällesi esimerkiksi tennismaila, treenikassi, käsipainot tai muu urheiluväline, jota hän tarvitsee harrastuksessaan. Hobbyhall.fi -verkkokaupasta löytyy erilaisia urheiluvälineitä moniin eri lajeihin sekä kuntoiluvälineitä kotitreeneihin. 

  1. Lahjaideat musiikkia kuuntelevalle isälle 

Musiikkia kuuntelevalle isälle suosikkiartistin levyt, fanituotteet tai konserttiliput ovat loistava lahjaidea. Jollet ole varma isäsi musiikkimausta, voit hankkia hänelle tarvikkeita musiikin kuunteluun, kuten kuulokkeet tai Bluetooth-kaiuttimen. Hobbyhall.fi -verkkokaupan valikoima kattaa myös CD- ja vinyylilevyt sekä kuulokkeet ja kaiuttimet. 

  1. Isänpäivälahjat pelaajalle

Pelasipa isäsi sitten korttipelejä, lautapelejä, konsolipelejä tai tietokonepelejä, uusi peli voisi olla mieluinen isänpäivälahja. Pelien lisäksi erilaiset pelitarvikkeet, kuten pelihiiri, -ohjain tai -näppäimistö voisivat myös olla hyviä lahjaideoita. Lautapelaaja innostuu uudesta, hyvät arvostelut saaneesta lautapelistä – varsinkin, jos tarjoat hänelle myös peliseuraa! 

  1. Lähes kaikille isille sopivat lahjaideat

Laadukas partakone on laite, jota lähes jokainen isä tarvitsee arjessaan. Uusi sähköhammasharja tai hiustenleikkuukone voi olla tarpeellinen ja toivottu lahja. Jos tiedät isän tuoksumieltymykset, miellyttävä hajuvesi tai partavesi on myös hyvä lahja. Jokainen isä tarvitsee myös laadukkaan kylpypyyhkeen. Mikäli isällä ei ole sopivaa kylpytakkia tai aamutossuja vielä vaatekaapissaan, ne voisivat olla hyviä lahjaideoita. 

  1. Lahjoja harrastavalle isälle

Ehkä isäsi harrastaa jotain muuta kuin kokkaamista, pelaamista, nikkarointia, urheilua, musiikin kuuntelua tai lukemista? Hobbyhall.fi -verkkokaupassa on lahjoja myös muun muassa valokuvaamiseen, retkeilyyn, puutarhanhoitoon ja sisustamiseen liittyen. Verkkokaupan valikoima kattaa useat suositut vapaa-ajan toiminnot ja harrasteet sekä niihin liittyvät kirjat. Hyviä vaihtoehtoja on verkkokaupassa runsaasti, joten haasteeksi voikin muodostua valinnan vaikeus!